Novi većinski vlasnici NK Osijek sumirali učinjeno i najavili nove poteze

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iz NK Osijek su poslali priopćenje u kojem su sumirali učinjeno te najavili poteze novih većinskih vlasnika u narednom periodu. Isto prenosimo u cjelosti:

Javni je podatak da je zatečeno stanje u NK Osijek bilo iznimno teško, ali s ponosom možemo izvjestiti da je u samo 4 mjeseca napravljeno puno pomaka: iz financijske perspektive, do sada je u NK Osijek uloženo preko 12 milijuna kuna, s kojima su se primarno pokrila dugovanja igračima, radnoj zajednici, dobavljačima…Pokrenuta su i ulaganja u infrastrukturu: obnovljene su svlačionice i uredski prostori, a sljedeći tjedan na rasporedu je obnova terena i terena s umjetnom travom.
Time se završava prvi, veliki korak u procesu postizanja stabilnosti Kluba, koja je nužna za razvoj uspješnog poslovanja.

Sve to ne bi bilo važno da se ne radi na razvoju odnosa sa našim simpatizerima i navijačima! U tijeku je zaprimanje pristupnica za članstvo u BIJELO-PLAVOM KLUBU. Već u prvom tjednu prešli smo broj od 1.000 članova. Kontinuirano zaprimamo nove članove, a sljedeći tjedan kreće izdavanje i podjela članskih iskaznica te predstavljanje partnera i popusta koje su partneri osigurali za naše članove. Ovom prilikom podsjećamo sve sugrađane da je članstvo besplatno, a omogućava mnoštvo povlastica, no prije svega pokazuje volju da pokrenemo grad zajedno.

Od 1. srpnja u prodaju kreću godišnje ulaznice, koje će biti dostupne po više nego pristupačnim cijenama, posebno za naše članove. Godišnje ulaznice obuhvaćaju 18 utakmica MAXtv Prve lige. Ulaznice će biti moguće kupiti svaki dan na stadionu Gradski vrt, ali i na različitim aktivnostima po gradu koje planiramo za početak srpnja.
Detaljnije o navedenim stavkama, ali i o potpisanim sponzorskim ugovorima, radovima na novom Kampu i stadionu te ciljevima za sljedeću natjecateljsku sezonu, izvjestit će osobno predsjednik Kluba, gospodin Ivan Meštrović, na tematskoj presici #samodobrevijesti krajem sljedećeg tjedna.

Do tada, srdačan pozdrav iz Gradskog vrta.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter