Novi slovenski prvoligaš svladao Hajduka (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk je u zatvorenoj prijateljskoj utakmici poražen od novog slovenskog prvoligaša Aluminija iz Kidričeva rezultatom 0:1 (0:0). Susret je odlučen zgoditkom Vrbaneca u 70. minuti.

Trener Pušnik je koristio sljedeće igrače: Stipica, Milić, Jefferson, Radčenko, Vlašić, Mastelić, Juranović, Kožulj, Nižić, Sušić, Ćosić (još su igrali: Grbić, Bilyi, Ismajli, Hairlahović, Kalik, Rapaić, Pejić, T. Bašić, Memolla i Vojković).

Litavski prvak Žalgiris je na svojim službenim interentskim stranicama potvrdio da će u četvrtak 30. lipnja na pripremama u Sloveniji odmjeriti snage s Hajdukom. Nije poznato točno mjesto i vrijeme održavanja susreta kao i hoće li isti biti otvoren za javnost.

Pročitajte još:

>> Hajduk zainteresiran za napadače Vicenze i Novare?


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email