Novi incident Marcela Brozovića

Marcelo Brozović
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je tri tjedna nakon što mu je oduzeta vozačka dozvola jer je pod utjecajem alkohola prošao kroz crvene svijetlo sudjelovao u novom incidentu. Ovaj put je policija morala intervenirati na hitnom prijemu bolnice San Carlo u Milanu gdje je bio u pratnji prijatelja koji je ozlijedio nogu razbijenom čašom, donosi Repubblica.

27-godišnjak je bio nezadovoljan obzirom da su morali čekati na pružanje prve pomoći te je tražio od zdravstvenog osoblja da ga prime preko reda. Medicinsko osoblje je zbog pretrpljene neugodnosti i sumnje da je Brozović bio pod utjecajem alkohola pozvalo policiju kako bi ga smirili. Nakon razgovora s karabinjerima hrvatski veznjak se ispričao djelatnicima hitne pomoći.

Zbog incidenta od prije tri tjedna njegov klub Inter mu je izrekao maksimalnu novčanu kaznu od 100.000 eura, a hoće li se za disciplinske mjere odlučiti i ovaj put ostaje da vidimo. Usprkos tome i dalje je ostao u kadru trenera Antonija Contea, a Inter u subotu u posljednjem kolu Serie A očekuje duel s Atalantom koji će donijeti odluku o tome tko će biti viceprvak Italije.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter