Nove članske iskaznice Hajduka stigle i u Keniju!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Učlanjivanje u Hajduk za 2018. godinu krenulo je 21. prosinca u ponoć, a već sljedećeg dana nove članske iskaznice stigle su u daleku Keniju.

Naime, pripadnik Torcide koji je u Keniju krenuo volontirati, točnije u sirotište Mali dom u mjestu Lower Sabukija kojeg vodi hrvatski misionar fra Miro Babić, prije polaska odlučio je štićenike iznenaditi i posebnim poklonom.

Fra Miro je također navijač Hajduka i uz dogovore oko moga dolaska i volontiranja, došla nam je ideja da iskoristimo ovu priliku i donesemo dio Hajduka i u ovaj dio svijeta te između ostaloga i time razveselimo djecu koja o Hrvatskoj već dosta znaju, otkrio nam je u razgovoru prije puta mladi volonter.

Dvadesetak štićenika, ali i fra Miro koji je u Keniji od 2004. godine te je posebno posvećen brizi za siročad i bolesnu djecu i njihovom obrazovanju, ponosni su na svoje članske iskaznice i poručuju da će ovu tradiciju nastaviti i sljedećih godina.

Inače, već prvog dana učlanjivanja svoju „hajdučku dužnost“ obavilo je više od 1000 navijača Hajduka.

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email