Nogometna sezona u Francuskoj neće biti nastavljena

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prema pisanju L’Équipea sezona u prvom i drugom rangu francuskog nogometa neće se nastaviti. Francuski premijer Edouard Philippe je danas održao govor pred narodnom skupštinom na kojem je objavio da se zbog pandemije koronavirusa prekid nogometnih aktivnosti produžuje do rujna.

“Velika sportska natjecanja ne mogu se odigravati prije rujna. Nogometna sezona 2019./20. ne može se nastaviti” – izjavio je Philippe.

Shodno tome u sezoni 2019./20. više nećemo gledati nogomet u Ligue 1 i Ligue 2. Udruženje profesionalnih klubova (LFP) će sastanak održati početkom svibnja, a na njemu će raspravljati o proglašenju prvaka, promociji i ispadanju iz liga te tko će Francusku iduće sezone predstavljati u europskim klupskim natjecanjima.

Francuska bi tako išla putem Nizozemske koja je nakon zabrane nogometnih aktivnosti do rujna proglasila sezonu okončanom ne proglasivši novog prvaka države.

Ljestvica:
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter