Nogometaši Rijeke započeli s treninzima na Rujevici

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon hajdukovaca i nogometaši Rijeke su započeli s radom u trening kampu na Rujevici. U strogo kontroliranim uvjetima i unaprijed određenim pravilima ponašanjima koji zadovoljavaju sve uvjete u vrijeme pandemije koronavirusa, odradili su prvi trening nakon više od mjesec dana.

Igrači su trenirali u nekoliko skupina, te su na Rujevicu dolazili u različitim terminima. Na rasporedu je bio uvodni trening kojem je prisustvovalo 15 nogometaša koji se trenutno nalaze u Rijeci i okolici.

–  Lijep je osjećaj vratiti na se na Rujevicu. Teško se sada pripremiti za nešto jer ne znamo kad će se nastaviti prvenstvo. Iskoristit ćemo mogućnost dolaska u kamp da možemo odrađivati individualne treninge. Dobar  je osjećaj biti ovdje – rekao je kapetan Alexander Gorgon.


Trening su vodili pomoćnik Danko Matrljan i kondicijski trener Aris Naglić obzirom da se Simon Rožman zajedno sa svojim prvim suradnikom Alešom Kačičnikom tek treba vratiti iz Slovenije nakon čega mora ići u samoizolaciju. Isto očekuje i Jao Escovala koji je protekli period bio u Portugalu te Felipea Piresa koji je boravio u Njemačkoj. Domagoj Pavučić, Nino Galović i Franko Andrijašević se pak u Rijeku vraćaju nakon što dobiju e-propusnice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email