NK Varteks pokrenuo donatorsku kampanju

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogometni klub Varteks, osnovan 2011. godina kao prvi nogometni klub u Hrvatskoj od strane navijača, po tzv. socios (navijačkom) modelu, upravo je pokrenuo donatrosku kampanju.

Klub koji je nastao iz čiste ljubavi prema nogometu i onome što bi nogometni klub trebao predstavljati, kroz svoje se postojanje suočio (i suočava) s mnogim problemima. Usprkos nerazumijevanju lokalne vlasti, produžene ruke koju Savez pruža nakaradnoj i tobožoj ‘reinkarnaciji’ starog Varteksa – NK Varaždinu (školi nogometa?), klub navijača i svih onih koji žele i vjeruju u pošteniji i ravnopravniji nogomet – i dalje gura.

>> Dalić ‘opleo’ po navijačima; NK Varteks mu odgovorio: Klub je ugašen zbog duga prema igraču kojeg ste Vi doveli

>> Gradski oci “iselili” Varteks u Čakovec

Posljednji uspjeh kluba je plasman u 3. HNL Istok, a veliku podršku svom radu i postavljenom cilju, a to je oduvijek bio povratak Varteksa u najviši razred nogometa u državi, dao im je i Hajduk, s kojim su u lipnju ove godine potpisali sporazum o suradnji.

>> Varteks i Hajduk potpisali sporazum o suradnji (VIDEO)

S višim rangom natjecanja, povećali su se i svakodnevni troškovi kluba, koji se trenutno kreću oko 800 000 kuna godišnje. Iako vlastitim financijskim sredstvima, uz skromnu podršku Grada, volonteri, navijači i ostali građani Varaždina, i dalje uspješno guraju ovaj projekt, odlučili su se na donatorsku kampanju, kako bi klub kvalitetnije funkcionirao u sadašnjosti, te što bezbrižnije stvarao budućnost.

Iz kluba su svima koji se odluče financijski podržati njihovu borbu i rast omogućili su putem novootvorene web stranice supportvarteks.com da putem PayPal računa kreiraju trajni nalog na iznose od 2, 4, 6, 8, 10, 15, 20 i 50 eura mjesečno, ili rad kluba podrže jednkoratnom PayPal uplatom na Varetksov PayPal račun – donate@nk-varteks.comSvi koji svojim novcem žele podržati navijački Varteks isto mogu napraviti i jednokratnom uplatom na klupski žiro račun (IBAN HR6241330061104212508) putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, ili otvaranjem trajnog naloga u vlastitoj banci.

Osim u donatorskom obliku, dio Varteksove obitelji možete postati i uplatom članarine, koja iznosi 20€, te time postati suvlasnici kluba i članovi Skupštine, u kojoj možete birati i biti birani po načelu ‘jedan član – jedan glas’.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email