Nikola Katić pregovara sa Spartakom iz Moskve?

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prema pisanju škotskog Daily Record Sporta stoper Slaven Belupa Nikola Katić je u ozbiljnim pregovorima sa Spartakom iz Moskve. 21-godišnjak je bio i na meti Glasgow Rangersa koje će od iduće sezone voditi Steven Gerrard, ali s Ibroxa službena ponuda nije stigla.

Katić bi zajedno sa svojim zastupnikom na pregovore u Moskvu trebao stići u utorak. Član “farmaceuta” je od veljače 2016. godine kada je pristigao iz Neretvanca, a u sezoni koja je za nama je upisao ukupno 36 nastupa u kojima je postigao jedan pogodak uz tri asistencije. S koprivničkim prvoligašem ima ugovor do ljeta 2021. godine.

U svibnju 2017. godine je debitirao i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u prijateljskom ogledu s Meksikom koji je odigran u SAD-u dok je za mladu vrstu dosad imao dva nastupa.

Spartak je prošlu sezonu okončao na trećem mjestu ruske prve lige sa četiri boda zaostatka za Lokomotiv Moskvom koja se okitila titulom prvaka te će iduće sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Prve informacije da im je Katić jedna od želja su se pojavile još prošlog ljeta nakon što su sa Slaven Belupom odigrali prijateljsku utakmicu u Villachu koja je završila rezultatom 1:1.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email