NH: Nadzorni odbor kluba i dalje ima našu podršku

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Poljudu je jučer održan sastanak predstavnika udruge Naš Hajduk koja je vlasnik 24,53% dionica Hajduka te članova Nadzornog odbora Bilih koji su izabrani na demokratskim izborima koje je koncem 2018. godine provela spomenuta udruga.

Sastanak je uslijedio nakon što je Naš Hajduk na skupštini dioničara kluba glasovao protiv davanja razrješnice predsjedniku Uprave Marinu Brbiću zbog čega je on odlučio ostati kod stava da zbog neispunjenja proklamiranih ciljeva napušta čelnu poziciju kluba s Poljuda usprkos tome što je imao jednoglasno podršku Nadzornog odbora da nastavi sa svojim radom.

Predsjednik u odlasku i Nadzorni odbor su također kritizirali način komunikacije predstavnika udruge na skupštini, a odluku o ne davanju razrješnice predsjedniku Uprave usprkos njihovoj potpori su vidjeli i kao dovođenje u pitanje njihovog legitimiteta.

Nakon jučerašnjeg sastanka putem priopćenja oglasio se Naš Hajduk, a tom prilikom je poručio:

“Predstavnici Našega Hajduka sastali su se jučer na Poljudu s članovima Nadzornog odbora HNK Hajduk. Naš Hajduk je obrazložio stavove rečene na Skupštini te je još jednom naglašena ranije iskazana podrška Nadzornom odboru kojeg su demokratskim putem birali članovi.

Istaknuta je autonomija Nadzornog odbora u donošenju odluka i njegova uloga kao jamca stabilnosti sustava te faktora kontinuiteta.

Sva izlaganja Našeg Hajduka na Skupštini isključivo su argumentiran komentar na rad i ostvareno u pojedinim segmentima rada unutar kluba, bez želje da budu neprimjerena ili protumačena kao takva, a temeljena su na dostupnim dokumentima i objavljenim ciljevima.

Pred nadzornicima je važan zadatak imenovanja novoga predsjednika uprave i provođenje tranzicije na najbolji mogući način, u čemu također imaju našu podršku.

Zajednički cilj svih dionika je veliki Hajduk.”, zaključili su u svojoj objavi.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter