NH: Nadzorni odbor Hajduka neće se popunjavati novim članom

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je Krešimir Krolo podnio ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora Hajduka oglasio se i Naš Hajduk koji je vlasnik 24,53 dionica kluba odnosno udruga koja među svojim članstvom provodi izbore za sastav Nadzornog odbora Bilih.

>> Krešimir Krolo više nije član Nadzornog odbora Hajduka

Poručili su:

Član Nadzornog odbora HNK Hajduk Krešimir Krolo podnio je ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora navodeći privatne i poslovne razloge.

Tijekom cijelog izbornog procesa za Nadzorni odbor 2018. godine, naglašavali smo kako je svaki od krugova izbora eliminacijski odnosno da se u slučaju izlaska nekoga od izabranih nadzornika neće nadopunjavati onima koji su na izborima bili rangirani ispod sedmog mjesta.

Također, prema članku 267. Zakona o trgovačkim društvima je predviđeno da Nadzorni odbor može donositi valjane odluke ako najmanje polovina od propisanog broja njegovih članova sudjeluje u odlučivanju.

U skladu s time da bi Nadzorni odbor Hajduka mogao donositi valjane odluke potrebno je da barem četiri (4) člana Nadzornog odbora sudjeluju u odlučivanju.

U slučaju da rezultat glasovanja bude izjednačen, glas predsjednika Nadzornog odbora je odlučujući.

Dodajmo da je skupština udruge Naš Hajduk zakazana za petak, 10. srpnja, dok će se skupština dioničara Hajduka održati u nedjelju, 19. srpnja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter