Nenad Gračan potpisao novi ugovor sa Savezom

Foto: HNS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine starosti Nenad Gračan potpisao je novi ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom.

57-godišnji trener je na ovoj poziciji od listopada 2013. godine kada je naslijedio Niku Kovača te je u posljednjem kvalifikacijskom ciklusu, nakon 15 godina, izborio plasman na U21 Europsko prvenstvo koje se od 16. do 30. lipnja održava u San Marinu i Italiji.

U bogatoj trenerskoj karijeri vodio je i Rijeku, Hajduk, Koper, Osijek, Dinamo, Pomorac, Istru, Naftu te Croatiju Sesvete. Igračku karijeru proveo je oak u Rijeci, Hajduku i Oviedu prije nego je na Kantridi okončao karijeru. Deset puta je nastupio za reprezentaciju Jugoslavije s kojom je osvojio i brončanu medalju na Olimpijskim igrama 1984. godine.

Prošlog mjeseca je HNS za izbornika U19 reprezentacije postavio Josipa Šimunića dok je izbornik U20 vrste postao Ognjen Vukojević. Njih dvojica su na toj poziciji naslijedili Ivana Gudelja i Roberta Jarnika. Izbornik U17 kategorije je pak Tomislav Rukavina.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter