Navijači su pokretačka snaga Hajduka za sva vrimena

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U vrlo svečanom ozračju danas je na Poljudu održana konferencija za medije povodom gradnje tematskog parka „Za sva vrimena“ i druženje dionika koji sudjeluju u realizaciji samoga parka među kojima su se našli donatori, sponzori i predstavnici Grada Splita.

Okupljene su pozdravili predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, tajnik Luka Domikulić i Tomislav Mikulić te dopredsjednik Hajduka Lukša Jakobušić i tajnik Torcide Toni Madunić.

Ovo je dokaz da nema toga što navijači ne mogu ostvariti, rekao je Baletić.

Lukša Jakobušić: „Puno je simbolike danas.  Na istom mjestu grad Split, Hajduk, Naš Hajduk, Torcida i sponzori. To je ono što ovaj klub čini posebnim, ta energija navijača je naše pogonsko gorivo. Posebno bi se zahvalio tvrtki Tommy, koja je višekratno uključena kao sponzor i prijatelj kluba.“

Tomislav Mikulić je najavio otvorenje parka za prvi dio listopada, a osvrnuo se i na tehničke detalje projekta: “Prvi i osnovni razlog zbog kojeg sve ovo radimo su navijači, a posebno oni koji sudjeluju u projektu “Za sva vrimena”, naši donatori. Park se sastoji od 18 betonskih elemenata visine blizu 4 m, koji će iz samo jedne točke gledanja činiti natpis Hajduk. Promjena u odnosu na inicijalni projekt je to što će betonski elementi biti od bijelog, a ne sivog betona.. Na poleđini  tih elemenata nalaziti će se pločice od eloksiranog aluminija na kojima će biti imena navijača. Od početka projekta ukupno 3.349 donatora je sudjelovalo s donacijama, a njih 186 je već uplatilo iznos od 7.500 kn i biti će prvi koji će ostati kraj svog Kluba, pa i kad ih sutra ne bude bilo.  Oni će biti upisani u park na svečanosti otvorenja po završetku radova. Radovi će trajati još mjesec i pol dana ako ne bude nekih nepredviđenih komplikacija, tako da svi koji žele biti među prvima u parku, mogu iskoristiti ovo vrijeme i doći do iznosa od 7.500 kn u idućih 40-ak dana.”

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Predstavnik tvrtke Tommy Zoran Mamić je dodao: “Moram priznati da je zadovoljstvo biti na ovome mjestu. Zadovoljstvo mi je da je sve ovo krenulo od našeg dogovora s udrugom i pozivam sve navijače da doniraju svoja sredstva jer navijači su pokretačka snaga ovog kluba. Mi moramo biti štit da Hajduk uvijek ostane naš i velik.“

U ime okupljenih sponzora prisutnima se obratio predstavnik tvrtke Domus gradnja d.o.o. Ivan Vučko i predstavnik Cemexa Hrvatska Kajo Ferić dok je i ime grada Splita podršku izrazio pročelnik za izgradnju Jurica Vojnović.

Luka Domikulić: “Još jednom zahvaljujem svima u ime svih navijača Hajduka. Želio bih dodati da u ovom projektu sudjeluju navijači iz svih krajeva svijeta, mladi i stari, svi oni koji žive Hajduk, i to nije floskula. Ovo je dokaz da Hajduk svojim navijačima znači puno i da će za sva vrimena biti u njihovom srcima. Zato pozivam još jednom sve da se uključe u projekt i da svojim donacijama pomognu otkupiti prvi dio dionica i da napravimo prvi veliki korak prema klubu svojih članova.”

Zahvala je upućena Gradu Splitu na prepoznavanju važnosti projekta i podršci te su dodatno  istaknute sve tvrtke koje donacijama i sponzorstvima pomažu u pripremi i realizaciji projekta:

Arhitektonski ured ARP, Dinko Peračič kao glavni projektant,
Bertolino ing d.o.o.
Elektro klima projekt d.o.o.
kap4 d.o.o.
Parkovi i nasadi
Atesti i zaštita d.o.o.
Bešlić d.o.o.
Cemex Hrvatska d.d.
Domus Gradnja d.o.o.
Geo Pars d.o.o.
Prolux d.o.o.
Termodinamika d.o.o.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter