Navijači Hajduka iz Zagreba upisali Bajdu u park Za sva vrimena

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Članovi Društva prijatelja Hajduka iz Zagreba uplatili su 7.500 kuna i u naš park kraj Poljuda upisali Bernarda Vukasa, za mnoge najvećeg nogometaša Hajduka svih vremena.

Na ideju smo došli vrlo brzo nakon što smo uplatili za ime našeg DPH-a. Mi kao Društvo slavimo Bajdu, čovjeka koji je istinska poveznica Zagreba i Hajduka, naše prostorije u kojima gledamo Hajdukove utakmice zovu se Bajdin dom, rekao je Luka Šimunić, tajnik DPH Zagreb.

Baš u Bajdinom domu se rodila, ali i realizirala ideja da Bajdo bude u parku Za sva vrimena.

Bajdin sin Zdeslav je dao pristanak ideji, a onda smo počeli skupljati novac za vrijeme gledanja utakmica, pripomoglo je i DPH Krško s aukcijom za dres na zajedničkom malonogometnom turniru svih DPH-ova. I, evo, došli smo do cilja. Želim zahvaliti svim našim članovima i navijačima Hajduka koji su svojim prilozima pomogli da Bajdo bude u parku Za sva vrimena, rekao je Šimunić.

DPH Zagreb je prilikom dolaska na Poljud prvi put javno predstavio logo koji ubuduće namjeravaju koristiti. Jasno, u glavnoj ulozi je Bajdo, a s ovom uplatom za Bajdino ime kažu kako su zatvorili jubilarnu godinu u kojoj su proslavili 70. godišnjicu svog osnutka.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter