Navijači Cibalije se odazvali na prozivku i poručili: “Ne želimo stečaj” (VIDEO)

Foto: Moja Cibalia - jedna i jedina
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jučer su u Vinkovcima Ultrasi održali prosvjednu šetnju, a potom su se okupili na gradskom stadionu na kojem su održali prozivku pred novu sezonu. Na taj način su željeli ukazati na neaktivnost koja se događa oko kluba, a koji je uoči godine u kojoj slavi 100. rođendan na ivici odlaska u stečaj protiv čega se bore najvjerniji navijači.

Odluku o tome bi trebao donijeti Nadzorni odbor kluba koji se prema neslužbenim informacijama sastaje u petak. Podsjećamo da je vinkovački klub prošle sezone ispao iz HT Prve lige, a potom zbog financijskih poteškoća nije dobio ni licencu za drugi rang natjecanja pa bi se iduće sezone trebao natjecati u 3. HNL istok. Klub je trenutno i bez predsjednika uprave nakon što se s te pozicije povukao vršitelj dužnosti Josip Kuterovac, a novi se traži natječajem. Igrači su izbacivanjem u treći rang natjecanja automatski dobili raskid ugovora tako da je trenutno potpuno nepoznato s kojim kadrom i kad bi klub trebao početi s pripremama.

Na stadionu je tom prilikom izvješen i transparent na kojem piše:

“Kad raziđe se dim, kad nestane k’o pjena, podić’ ćemo Cibaliju za sva vremena.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter