Natječajem i “headhuntingom” do novog predsjednika Hajduka

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nadzorni odbor HNK Hajduk Split je na danas održanoj sjednici donio odluku da će se novi predsjednik Uprave kluba nakon što je sa Ivanom Kosom dogovoren sporazumni raskid suradnje birati kombinacijom javnog natječaja i “headhuntinga”.

Prethodni predsjednici Uprave, Ivan Kos, Marin Brbić i Hrvoje Maleš, su birani nakon javnog natječaja dok je uvođenje specijalizirane agencije u izborni proces novost koja će se primjeniti ovaj put. Headhunting je metoda koja se u svijetu koristi 50-ak godina za pronalaženja kandidata ili za srednja i visoka menadžerska mjesta ili za specijalistička radna mjesta putem specijalizirane vanjske agencije.

>> Headhunter – kako pronaći dobre ljude (poslovni.hr)

Traži se osoba s višegodišnjim upravljačkim iskustvom koja je spremna dijeliti vrijednosti i kulturu Hajduka, povezivati navijače, članove, zaposlenike, i sve druge dionike, te sa svim dionicima dijeliti stručnost, profesionalizam i strast u ostvarivanju daljnjeg razvoja kluba – navodi se u natječaju.

Natječajem koji je otvoren 15 dana i koji možete pronaći na sljedećoj poveznici su propisani sljedeći uvjeti koje potencijali kandidati trebaju zadovoljiti:

Izvor: hajduk.hr

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter