Naš Hajduk zamolio klub za detaljnije pojašnjenje sastanka s Marijanom Kustićem

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što su se u ponedjeljak u Zagrebu predstavnici Hajduka Marin Brbić i Benjamin Perasović te gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara sastali s izvršnim direktorom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem iz udruge Naš Hajduk su danas poslali upit Nadzornom odboru kluba u kojem su se izjasnili da smatraju poželjnim “da se javno iznese i detaljnije pojasni kontekst sastanka”.

U svojoj objavi na Facebooku navode:

Nastavno na medijske napise o sastanku predsjednika HNK Hajduk Marina Brbića i predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk Benjamina Perasovića s izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem te službenu objavu Kluba u kojoj se navodi kako je sastanku prisustvovao i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, a slijedom brojnih upita članova Naš Hajduk je poslao Nadzornom odboru upit pozivajući se na transparentnost kao okosnicu ovoga modela koja je nužna kako u poslovanju tako i u svakom drugom djelovanju vodećih ljudi kluba.

U skladu s time, naglašeno je kako smatramo poželjnim da se javno iznese i detaljnije pojasni kontekst sastanka s Marijanom Kustićem kao i o kojim se „nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti” radi te kako se ovaj sastanak i zaključci s njega reflektiraju na do sada javno komunicirane zahtjeve Hajduka prema HNS-u, a za koje akteri sastanka javno govore kako nisu izneseni na sastanku.

Podsjetimo Hajduk je jučer javno potvrdio sastanak s predstavnicima Saveza te je u priopćenju naveo:

Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić. 

Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o  nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter