Naš Hajduk uveo brojač donacija za projekt otkupa dionica

Naš Hajduk Pjaca
Foto: Duje Bonačić / Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iz udruge Naš Hajduk obavijestili su donatore u akciji otkupa dionica “Za sva vrimena” da od danas svi donatori uključeni u projekt na web-stranici www.nashajduk.hr mogu vidjeti kakvo je stanje s mjesečnim uplatama i brojem jedinstvenih donatora. Naš Hajduk uveo je brojač za praćenje donacija kao novi korak u smjeru potpune transparentnosti, na što u udruzi stavljaju naglasak još od svog osnutka.

Brojač donatora uveden je kako bi donatori, ali i navijači koji se još nisu uključili, mogli pratiti dinamiku otplate i kako bi proces bio što transparentniji. U projekt smo ušli s jednom mišlju, a to je da izgovora nema i da moramo uspjeti. Dvije su godine iza nas, otplatili smo ono što smo trebali i možemo biti zadovoljni, ali opuštanja nema, idemo zajedno u nove pobjede. – istaknuo je Tomislav Mikulić.

U projektu „Za sva vrimena!” trenutačno sudjeluje preko 3.100 donatora koji svaki mjesec odvajaju određeni iznos, a do sada su donirali više od osam milijuna kuna. Od početka veljače pa do danas projektu se priključilo nešto više od 300 novih mjesečnih donatora, što je znatno povećanje u odnosu na 2018. godinu.

Godina je počela odlično, osjeća se entuzijazam i snaga. Svi moramo stati iza ovog projekta i zato pozivam svakog navijača da ne odgađa odluku i da se uključi u projekt prema svojim mogućnostima. Svakog donatora čeka posebna zahvala kao znak pažnje i vrijedna uspomena na njegovu ulogu u ovoj priči, dodao je Mikulić.

Hajdukovi su navijači prije dvije i po godine postali vlasnici jedne četvrtine voljenog kluba. Svi članovi okupljeni u udrugu Naš Hajduk otkupili su od tvrtke Tommy 24.53 posto dionica Hajduka, a prilikom sklapanja ugovora dogovoreno je da će navijači u idućih deset godina uplatiti Tommyju 35 milijuna kuna (koje će onda ta tvrtka odmah proslijediti Hajduku na ime sponzorstva). Potpisom tog ugovora započela je utrka s vremenom, a u prvih mjesec i po dana prikupljena su četiri milijuna kuna u sklopu akcije „Ili jesmo ili nismo”.

Uslijedio je projekt „Za sva vrimena!”, koji je u tijeku, a uključiti se može putem web-stranice www.nashajduk.hr ili osobnim dolaskom u Odjel za članstvo.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email