Naš Hajduk: Pozovite kvalitetne kandidate da se prijave za izbore za Nadzorni odbor Hajduka!

Grafika: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Pred članovima Hajduka učlanjenima preko Udruge Naš Hajduk i partnerskih Društava prijatelja Hajduka su izbori za novi Nadzorni odbor, a imena onih koji će ga činiti biti će poznata do kraja godine – poručuju iz udruge Naš Hajduk te navode:

Što se bira? Nadzorni odbor.

Tijelo koje je u klubu zaduženo za nadzor rada uprave i praćenje realizacije zacrtanih ciljeva, a koje se ne miješa u operativni rad kluba i time se garantira njegova zakonom i Statutom propisana funkcija.

Tko bira? Članovi.

Nadzorni odbor biraju članovi Kluba učlanjeni preko Udruge Naš Hajduk i partnerskih Društava prijatelja Hajduka na izborima koji se provode po najvišim mogućim standardima i kao takvi su avangarda. Ujedno su i rijetko viđen primjer demokracije u Hrvatskoj.

Što članovi trebaju raditi?

Članovi su već više puta pokazali da kad je Hajduk u pitanju, nema toga što ne bi učinili.

I evo, vrlo važan zadatak.

Ako znate nekoga tko je stručan i profesionalan, zna pratiti viziju i strategiju u skladu za zakonima i transparentnošču. Nekoga tko je odgovoran, moralan i zna kako spriječiti sukoba interesa. Netko neovisan, tko će beskompromisno tražiti od ljudi u klubu da se napravi sve u svrhu očuvanja ugleda i tradicije Hajduka – pozovite ga da se javi na natječaj koji će biti raspisan uskoro. Ukoliko potencijalni kandidat ima pitanja ili nedoumica slobodno se može javiti i u Udrugu Naš Hajduk za sve dodatne informacije.

Koliko dobar Nadzorni odbor ćemo imati, ovisi isključivo o svima nama!

Koliko će znati razlikovati upravljanje od nadziranja, koliko će funkcionirati kao uspješan, skroman i stručan tim, odgovornost je svih nas!

Nađimo one koji će nas predstavljati dostojnNO i odgovorNO – to Hajduku treba! 

 

>> Podaci za čovika: Udruga Naš Hajduk objavila natječaj za izbor članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email