Naš Hajduk: “Ograđujemo se od bilo kakve veze s bilo kojim od popisa koji kruži”

Naš Hajduk
Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uoči sutrašnjeg prvog kruga izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split među navijačima su počele kružiti poruke u kojima se nalazi lista poželjnih i nepoželjnih kandidata što je izazvalo reakciju udruge Naš Hajduk koja je poručila:

Svjedoci smo da i za ove izbore kruže lančane poruke s popisima poželjnih i nepoželjnih kandidata, odnosno onih za koje bi ili ne bi trebalo glasati na sutrašnjem prvom krugu izbora za NO. Ovim putem ograđujemo se od bilo kakve veze udruge Naš Hajduk s bilo kojim od popisa koji kruži.

Apeliramo na sve članove registrirane za elektroničko glasanje, kao i na one koji će sutra doći glasati u Odjel za članstvo da prepoznaju važnost samih izbora i kako su oni koje biramo ljudi koji će sljedećih godina nadzirati rad Uprave našega Kluba te da u skladu s time izborima pristupe maksimalno ozbiljno i odgovorno odnosno da dostupne životopise, motivacijska pisma i intervjue prouče i glasuju za one za koje misle da će najbolje obavljati nadzorničku ulogu.

Pravo na provođenje izbora temelj je našega djelovanja, a njihovo provođenje najvažniji zadatak. To je osnova navijačkog modela kojega promičemo i garancija da nam politika niti itko drugi više nikada neće nametati svoju volju nego da ćemo mi biti ti koji biraju.

Izbori su odgovornost svakoga od nas. I zato svatko od nas glasanju treba pristupiti odgovorno i birati po svojoj savjesti ljude koje smatra najboljima, najkvalitetnijima i najsposobnijima za rad u Nadzornom odboru Hajduka.

Pročitajte još:

>> Intervjui s kandidatima za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter