Najbolja novogodišnja odluka: ime u Parku!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Još stignete upisati svoje ime u park Za sva vrimena na Poljudu, a što se više radovi bliže kraju nižu se i rekordi sto se tiče donacija.

U 2019. godini srušeni su brojni rekordi, a sama izgradnja našeg parka je pri kraju. Kao i cijela godina i njen završetak je rekordan. Naime, u prosincu je ostvaren najveći prihod u posljednje dvije i pol godine u iznosu od 463 804 kn.

  • Budući da su slova u našem parku počela poprimati završni oblik i činiti natpis Hajduk sve je veći broj onih koji nam se javljaju kako bi sudjelovali u projektu preko mjesečnih donacija ili kartičnog plaćanja. Radovi na samim slovima su gotovi, a još je preostalo uređenje okoliša oko Parka i postavljanje rasvjete. Uskoro možete očekivati službeno otvaranje Parka koje će se dugo pamtiti, otkrio je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

S obzirom na veliki interes za korištenje “ubrzanog postupka” plaćanja preko kartica, rok u kojem možete osigurati vaše ime na otvaranju Parka produžen je do 12.1. Ova opcija omogućuje da ime dobijete odmah, a platite ga na rate. Tako ćete biti među prvima u parku Za sva vrimena u kojem je za sad upisano 336 imena, dok u samom projektu sudjeluje preko 3500 ljudi koji su na putu da osiguraju ime u Parku.

  • Svi oni koji su već uplatili cijeli iznos, ili uplaćuju minimalno 150 kuna mjesečno moći će za par dana birati i mjesto na kojem će njihovo ime biti za sva vrimena. Slova koja čine natpis Hajduk će s prednje strane ostati nedirnuta kao simbol Hajduka i zajedništva, a naša imena bit će mu potpora i čuvati leđa te se simbolički nalazili sa stražnje strane betonskih elemenata, naglasio je Mikulić.

Za dodatne informacije slobodno nam se javite na whatsapp/viber broj +385 99 666 4569 ili na email zasvavrimena@nashajduk.hr. Ako želite mjesečno donirati to možete učiniti na https://www.nashajduk.hr/mjesecne-donacije/, a donirati preko kartice trenutno možete u Odjelu za članstvo, a kroz par dana ta opcija će biti omogućena i putem web stranice.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter