Na zahtjev Rijeke odgođen sraz s Dinamom

Foto: Dragan Janjušević / wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iz riječkog prvoligaša stigla je službena potvrda da je na zahtjev Rijeke odgođena utakmica šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige, u kojoj su ‘Bijeli’ 27. rujna trebali gostovati na Maksimiru kod Dinama.

Sukladno promjenama Propozicija natjecanja klubovima koji sudjeluju u europskim natjecanjima omogućena je jedna jednostrana odgoda ligaških okršaja. Do sada je, osim sada Rijeke, tu mogućnost iskoristio i Hajduk. Iz splitskog prvoligaša prethodno okršajima protiv Renove i moguće utakmice u trećem kolu kvalifikacija za Europsku ligu, odlučili su se na odgodu susreta s Rijekom, koji se trebao igrati ovog vikenda u okviru petog kola.

Rijeka u trećem kolu kvalifikacija za Europski ligu 24. rujna na Rujevici dočekuje ukrajinski Kolos iz Kovalivke, koji je jučer rezultatom 1-2 izbacio grčki Aris.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter