Muzafer Ejupi pušten na slobodu, policija utvrdila da je bio napadnut

Foto: NK Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja iz Policijske uprave koprivničko-križevačke su obavijestili javnost da je napadač Slaven Belupa Muzafer Ejupi prilikom incidenta koji se dogodio u srijedu, 25. rujna bio napadnut od strane 53-godišnjaka te je shodno tome bez prijave pušten na slobodu.

>> Uhićen Muzafer Ejupi

Prijava je podnesena protiv njegovog 32-godišnjeg šogora koji je također državljanin Sjeverne Makedonije, a kojeg policija tereti da je postupajući u nužnoj obrani metalnom šipkom teško ozlijedio napadača, a protiv kojega se provodi daljnje istraživanje.

U priopćenju lokane policijske uprave se navodi:

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica provodili su kriminalističko istraživanje nad 32 i 31 – godišnjem državljaninu Sjeverne Makedonije na okolnosti fizičkog sukoba u Koprivnici.

Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53 – godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31 – godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32 – godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani osumnjičeni 32 – godišnjak je uzeo metalnu šipku od 53 – godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53 – godišnjak, dok su 31 i 32 – godišnjak lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dijela teške tjelesne ozljede protiv osumnjičenog 32 – godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok se na okolnosti događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje nad 53 – godišnjakom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter