Mišković: “S potporom i energijom novi članovi Uprave bit će nam od velike pomoći” (VIDEO)

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

David Kastelic i Nikola Ivaniš danas su predstavljeni kao novi članovi Uprave Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.

David Kastelic predsjednik je uprave Sava osiguranja, generalnog sponzora HNK Rijeka, dok je Nikola Ivaniš, zamjenik gradonačelnika Rijeke.

Sava osiguranje prije četiri godine prepoznala je HNK Rijeka kao perspektivan brend i zajednička suradnja rezultirala je velikim uspjesima i prvim naslovom prvaka Hrvatske u povijesti kluba.

“Suradnja između Sava osiguranja i Rijeke počela je prije četiri godine. Ušli smo na hrvatsko tržište i tražili smo perspektivan brend. Kroz četiri godine upoznali smo klub i nevjerojatno je koliko imamo sličnih osobina. Za Savu osiguranje Rijeka je brend s kojim ćemo graditi zajedničku budućnost.”, rekao je David Kastelic

Nikola Ivaniš dugogodišnji je navijač HNK Rijeka, a u upravu Kluba ulazi kao zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke.

“Želim se zahvaliti predsjedniku Miškoviću što je smatrao da mogu doprinijeti radu HNK Rijeka kojeg volim i za kojeg navijam cijeli život. I kad se borila za titule i kad se borila za ostanak. Rijeka je veliki klub, jedini klub koji može animirati građane Rijeke, PGŽ-a i dijela Istarske županije kao nitko drugi.”, rekao je Nikola Ivaniš.


Damir Mišković izrazio je veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa Sava osiguranjem i Gradom Rijeka.

“Čast mi je i prezadovoljan sam da mogu predstaviti nove članove Uprave. Davida Kastelica dobro poznajete, drago nam je da je Sava osiguranje prepoznalo Rijeku. David je veliki navijač Rijeke što smo vidjeli proteklih četiri godina. Svima je poznato da je Nikola Ivaniš od malih nogu veliki navijač Rijeke i prati nas dugi niz godina, i prije i za vrijeme mog mandata. Jedan je od onih koji nam daje potporu u suradnji s Gradom Rijeka na dnevnoj bazi. S novom potporom i energijom bit će nam od velike pomoći”, zaključio je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter