Meszaros: Financijska ulaganja u NK Osijek se nastavljaju

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je proteklog tjedna Ivan Meštrović napustio funkciju predsjednika NK Osijek, a na kojoj ga je zamijenio Ferenc Sakalj, održana je i redovna izborna skupština dioničara kluba na kojoj je imenovan novi saziv Nadzornog odbora. Većinski vlasnik kluba je tvrtka NK Os d.o.o. koja ima 97,07% dionica, a njeni vlasnici su Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj i Ivan Meštrović.

>> Nimčević potvrdio kandidaturu, Osijek preuzeo tvrtku FM20 i za direktora postavio Andočija – drugog kandidata za člana Nadzornog odbora kluba

NO kluba će u sljedeće četiri godine činiti dosadašnji članovi Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj i Mihaly Takacs te Dražen Nimčević i Janoš Andoči koji su zamijenili Zlatka Andrića i Damira Gojanovića.

Nakon završetka skupštine većinski vlasnik kluba Lorinc Meszaros je za službene stranice Bijelo-plavih rekao: “Financijska ulaganja se nastavljaju, stadion i kamp idu dalje u izgradnji. Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme. No, prvo moramo razgovarati sa svim suradnicima u Klubu i na kraju predstaviti svoj program rada za iduće razdoblje. Dakle, samo je jedna poruka – idemo dalje!”

Meštrović je napustio funkciju prvog čovjeka NK Osijek, ali je ostao na položaju predsjednika udruge Škola nogometa NK Osijek koja je formalni investitor izgradnje stadiona i kampa na Pampasu, a čiji je završetak predviđen u ljeto 2021. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter