Meštrović o polufinalu kupa: “Ništa nije slučajno”

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović, koji je ujedno savjetnik predsjednika HNS-a Davora Šukera, prokomentirao je jučerašnju utakmicu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem su Bijelo-plavi nakon preokreta poraženi od Rijeke (3:2).

Susret su obilježene i sporne odluke glavnog suca Igora Pajača koji je u 55. minuti pokazao drugi žuti karton Kleinheisleru, a potom je u 69. minuti dosudio kazneni udarac nakon starta Talysa na Capanu.

Za 24sata Meštrović je izjavio: “Mi u NK Osijeku imamo krilaticu – ništa nije slučajno. To su skandalozne pogreške zbog kojih bi se trebali crvenjeti u četvrtoj, a kamoli ne u prvoj ligi ili u polufinalu Kupa. Ovo je samo refleksija društva u kojemu živimo gdje su često na nekim funkcijama nedovoljno stručni kadrovi. Klub će sigurno iscrpiti sva sredstva koja su mu na raspolaganju. Još konkretno ne mogu reći što ćemo napraviti, da ne bih ugrozio istragu.”

Predsjednik kluba iz Gradskog vrta dotakao se i incidenta nakon susreta u kojem je prema prijavi delegata Grezda nasrnuo na Čolaka. O tome je rekao: “Po pitanju Grezde , tada nisam bio nazočan, napustio sam stadion. Nisam svjedočio tom događaju, a sportaši su uvijek osjetljivi na nepravdu. Postupke poput Grezdinog ne opravdam, ali očigledno su mu prethodile radnje s kojima također nismo u potpunosti upoznati. Za sada u klubu nećemo kazniti Grezdu, moramo vidjeti što se točno dogodilo.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter