Matjaž Kek neće biti novi trener Dinama

Foto: NZS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Matjaž Kek neće zasjesti na klupi Dinama nego će i dalje voditi slovensku reprezentaciju s kojim ima ugovor do lipnja 2022. godine, objavio je Nogometni savez Slovenije. Kek se danas sastao s predsjednikom saveza Radenkom Mijatovićem kojem je priopćio ovu odluku.

Dinamo je nakon raskida suradnje s Igorom Jovićevićem imenovao Keka kao svoj prvi izbor za njegovog nasljednika, no nakon tjedan dana razmišljanja 58-godišnji stručnjak je odbio ponudu iz Maksimira iako mu je ona jamčila 800.000 eura po sezoni. Plave do konca sezone vodi sportski direktor Zoran Mamić.

Kek je u hrvatskom nogometu veliki trag ostavio kao trener Rijeke koju je vodio više od pet i pol godine pri tome ostvarivši najveći uspjeh u klupskoj povijesti – dvostruku krunu u sezoni 2016./17. Ovo mu je drugi mandat na klupi Slovenije, a u karijeri je još vodio Maribor i Ittihad.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter