Matija Đulvat pred Split: nama je svaka utakmica finale, a u finalima je bitna isključivo – pobjeda!

Futsal Dinamo Split Tommy
Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Futsal Dinamo i Split Tommy danas u Kutiji šibica, s početkom u 17:30, igraju drugu utakmicu polufinala Prvenstva Hrvatske u futsalu. Prva utakmica u Splitu završila je 4:2 pobjedom domaćina i Split u seriji, koja se igra na dvije pobjede, vodi s 1:0.

Utakmica na Gripama je, kao i dvije utakmice u regularnom dijelu sezone, bila vrlo izjednačena i neizvjesna, no domaćini su na kraju zabilježili zasluženu pobjedu. Futsal Dinamu se u uzvratu vraćaju Kristian Čekol i Sadat Ziberi, a Plavi će veliku snagu crpiti u svojim bučnim navijačima koji uvijek do vrha ispune popularnu Kutiju.

„Vjerujem da svakoga možemo dobiti dvije utakmice zaredom. Nama je svaka iduća utakmica finale, a finala se ne igraju nego pobjeđuju te pritom nije bitno kako ćemo odigrati. Upravo to je ono što moramo usaditi u svoje glave, igra ne treba biti savršena ni lijepa, već sve treba usmjeriti samo prema jednom cilju, a to je pobjeda!“ rekao je za službenu stranicu kluba kapetan i predsjednik Futsal Dinama, Matija Đulvat.

Futsal Dinamo pobjedom traži majstoricu koja će se sljedećeg tjedna odigrati u Splitu, dok gosti žele dvokorakom izboriti finale u kojem ih čeka aktualni prvak Nacional koji je s 2:0 u pobjedama nadvisio Novo Vrijeme.

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email