Mathieu i Gorica raskinuli suradnju

Foto: HNK Gorica
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Gorica je raskinula ugovor s nizozemskim ofenzivcem Justinom Mathieuom. 24-godišnjak je u velikogoričkog prvoligaša pristigao u veljači 2019. godine dogovorivši suradnju do ljeta 2022. godine te je u proteklom razdoblju upisao 27 nastupa u kojima je postigao po pet pogodaka i asistencija.

Mathieu je karijeru započeo u nizozemskom prvoligašu Willem II te iz njega bio slan na posudbe u drugoligaše FC Oss i Go Ahead Eagles, da bi u srpnju 2016. godine i konačno napustio Willem II te potpisao za FC Oss u kojem je ostao do srpnja 2017. godine kada je prešao u SC Cambuur, klub iz kojeg je došao u Goricu.

Nogometaši Gorice su pod vodstvom trenera Dambrauskasa nakon pet tjedana stanke u ponedjeljak počeli s trenažnim aktivnostima koje se odvijaju u manjim grupama igrača te uz poštivanje epidemioloških mjera.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter