Marko Pajač iz Cagliarija posuđen u Genou

Grafika: Genoa CFC
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Genoa je potvrdila da je iz Cagliarija na sezonsku posudbu s pravom otkupa ugovora stigao 26-godišnji Marko Pajač. Lijevi bočni je bio želja novog trenera Aurelija Andreazzolija s kojim je surađivao u prvoj polovici ove godine kad je boravio na posudbi u Empoliju.

Usprskos deset odigranih utakmica u kojima je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju Pajač nije uspio pomoći Empoliju da izbjegne ispadanje iz Serie A.

U Italiju je stigao u ljeto 2016. godine iz Celja, a osim spomenutih klubova nosio je i dres Beneventa s kojim je izborio promociju u najviši rang natjecanja te Perugije.

Karijeru je počeo u Zelini nakon čega je igrao u Varaždinu da bi 2012. prešao u Lokomotivu. S Kajzerice je išao na posudbu u Sesvete, a 2014. je prvi inozemni angažman imao u mađarskom Videotonu.

Bio je član mladih selekcija Vatrenih te je nastupao za U21 vrstu upisao dva nastupa.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter