Marko Iharoš napustio Slaven Belupo

Foto: Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Marko Iharoš više nije igrač Slaven Belupa. 23-godišnji desni bočni je raskinuo ugovor s Farmaceutima koji mu je trajao do lipnja 2021. godine. U Koprivnicu je pristigao u studenom 2018. godine te je u proteklom periodu upisao samo 11 nastupa, od koji tri u aktualnoj sezoni.

Iharoš je nogometne početke upisao u Trešnjevci da bi s 12 godina preselio u Dinamo. U Maksimiru je dogurao do reprezentativnih nastupa za pionirsku i kadetsku reprezentaciju Hrvatske te druge momčadi Plavih čiji je član bio do isteka ugovora u ljeto 2016. godine.

Nakon toga je karijeru gradio u slovenskom Rudaru iz Velenja i litavskoj Suduvi.

Marko Čovo / Foto: Slaven Belupo

Slaven je osim razlaza s Iharošem potpisao stipendijski ugovor s 21-godišnjim Markom Čovom koji je od ljeta prošle godine bio član druge momčadi koprivničkog prvoligaša koja se natječe u četvrtom rangu natjecanja da bi potom bio priključen treninzima prve momčadi.

Mladi Sinjanin je nogometni put gradio kroz Junak, RNK Split, Hajduk i Dugopolje, a igra na poziciji obrambenog igrača. Nakon potpisa ugovora je izjavio: “Hvala klubu što mi je pružio priliku. Sretan sam što sam potpisao ugovor i sada je sve na meni. Čast je potpisati za ovakav organizirani klub, za dugogodišnjeg prvoligaša. Trudit ću se i dokazivati na svakom treningu kako bih opravdao ovaj ugovor.”.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter