Mario Gavranović novi član Rijeke

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mario Gavranović je i službeno postao novi član Rijeke s kojom je potpisao ugovor na dvije i pol godine. Švicarac hrvatskih korijena na Rujevicu stiže iz Zuricha, a prije je igrao za bundesligaše Mainz i Schalke. Bio je i na popisu švicarske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali ga je ozljeda spriječila u sudjelovanju na istom.

Gavranović se priključio pripremama Rijeke u Dubaiju, a nakon potpisa ugovora za nk-rijeka.hr je izjavio:

– Sretan sam što sam potpisao za Rijeku i radujem se novom izazov. Vjerujem da ću svojim igrama pomoći Rijeci da ostvaruje što bolje rezultate. Ja sam spreman dati svoj maksimum na terenu i veselim se nadolazećim utakmicama.

Nije poznatu koliku je odštetu Rijeka platilia švicarskom klubu za transfer napadača koji će kao pojačanje pomoći ekipi Matjaža Keka u borbi za naslov prvaka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter