Marijan Kustić zamijenio Damira Vrbanovića na mjestu izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza

Screenshot: TV Loki
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dva tjedna nakon što je protiv njega podignuta optužnica zbog izazivanja prometne nesreće saborski zastupnik iz redova HDZ-a i dosadašnji HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić imenovan je za novog izvršnog direktora saveza.

Na toj poziciji je zamijenio nepravomoćnog osuđenika iz Afere Godot Damira Vrbanovića kojemu je istekao četverogodišnji mandat.

Nakon izbora Kustić je, kako prenosi web stranica saveza, izjavio: “Zahvaljujem se predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru na povjerenju koje su mi dali. Maksimalno ću se truditi kvalitetno obavljati svoj posao”.

Prije toga je održana Skupština saveza na kojoj je promijenjen statut kako bi se omogućilo da Kustić preuzme novu poziciju.

Naime, do sada je izvršnog direktora Saveza, koji uz predsjednika i tajnika predstavlja i zastupa HNS, birala skupština, a od sada će to činiti Izvršni odbor.

Također je izbrisana odredba da na toj poziciji mora biti osoba koja ima visoku stručnu spremu društvenog smjera obzirom da novi izvršni direktor Marijan Kustić ima završenu srednju stručnu spremu, odnosno ugostiteljsko-turističku školu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email