Marijan Kustić sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći kod Bobote

Screenshot: TV Loki
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Direktor natjecanja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu Marijan Kustić prema neslužbenim informacijama sudjelovao je u prometnoj nesreći koja se noćas oko 2:30 dogodila na cesti kod mjesta Bobota nedaleko od Vukovara.

Prema izvješću objavljenom na stranicama Policijske uprave Vukovarsko-srijemske navodi se da su u nesreći sudjelovala tri automobila i da je tom prilikom pet osoba ozlijeđeno, a da će po završetku očevida bit poznate okolnosti koje su dovele do prometne nesreće.

Glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović nam je u telefonskom razgovoru pak potvrdio da su u nesreći dvije osobe zadobile teže tjelesne ozljede i da su van životne opasnosti te da vozač koji je prouzročio nesreću nije bio pod utjecajem alkohola. Nije nam znao reći više detalja o samom događaju pa ni o tome o kojim se točno vozilima radilo.

Stupili smo i u telefonski kontakt s direktorom HNS-a Marijanom Kustićem, ali on nas je tom prilikom zamolio da ga kasnije nazovemo te je prekinuo razgovor. Glasnogovornik saveza Tomislav Pacak nam na upit koji smo poslali još nije odgovorio.

Kustić je večer uoči nesreće sudjelovao na svečanoj dodjeli Trofeja Hrvatskog nogometnog saveza koja se u sklopu Dana hrvatskog nogometa održala u Hrvatskom domu u Vukovaru te je tom prilikom uručio nagradu najboljem igraču Druge HNL za proteklu sezonu Domagoju Drožđeku.

Pročitajte još:

>> Marijan Kustić izazvao tešku prometnu nesreću


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email