Marijan Ćavar pojačao Bijelo-plave

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Marijan Ćavar je novi igrač Osijeka u koji je pristigao na jednogodišnju posudbu iz Eintracht Frankfurta s pravom otkupa ugovora.

Bosanskohercegovački reprezentativac je u Njemačku preselio u siječnju ove godine iz Zrinjskog uz odštetu od 400.000 eura, ali nakon što je prošao pripreme s bundesligašem novi trener Adi Hütter koji je na toj poziciji naslijedio Niku Kovača mu je poručio da ne računa na njega.

Ćavar je tako za Orlove upisao samo jedan nastup. Prošao je omladinsku školu Zrinjskog za kojeg je odigrao 19 seniorskih utakmica, a za njegove usluge su ranije bili zainteresirani Rijeka i Maribor.

Za seniorsku reprezentaciju susjedne države je odigrao dvije utakmice debitiravši u siječnju ove godine dok je za U21 vrstu zabilježio sedam nastupa u kojima je postigao dva pogotka.

Pročitajte još:

>> Prijelazni rok – Ljeto 2018.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email