Marca: Letica zalog za budućnost ‘Kraljevskog kluba’

Screenshot Marca
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Karlo Letica želja je prvaka Europe Reala iz Madrida. Tu vijest na svojoj naslovnici donosi španjolska Marca. Vratar Hajduka predstavljen je kao čuvar mreže U-21 reprezentacije Hrvatske visok preko dva metra. Marca navodi da je Letica došao u Hajduk s posudbe u Rudešu te je zadnja dva i pol mjeseca prvi vratar bijelih.

Španjolski medij navodi i probleme s vratarima u Realu u zadnje vrijeme. U Letici očito vide zamjenu za Kepu Arrizabalagu, mladog vratara Athletic Bilbaa koji je krajem siječnja produžio vjernost s baskijskim klubom do 2025. i u čiji je ugovor stavljena otkupna klauzula u visini od 80 milijuna eura, a bio je predmet želje aktualnog prvaka Europe.

U tekstu se navodi visina Letice od 202 centimetra, kao i to da se već kontaktiralo njegovog menadžera i sam Hajduk. Leticu su okarakterizirali kao novog Jana Oblaka.

Također Marca smatra da bi se Letica idealno uklopio kao zalog za budućnost jer je Keylor Navas sadašnjost, a mladog vratara Hajduka vide kao budućnost u Kraljevskom klubu. Dovođenje Letice bi također išlo uz politiku koju provode Madriđani u zadnje vrijeme, a ona je dovođenje mladih talenata poput Kovačića, Asensia, Casemira i Odegaarda.

Rasprava o dovođenju novog vratara u Realu se vodila od spominjanja Kepe, Courtoisa i De Gee, ali sve opcije su preskupe zbog visokih odštetnih klauzula koje idu do čak 100 milijuna eura. Kritike na račun Letice su pozitivne i zbog toga Marca špekulira da bi klub sa Santiago Bernabeua što prije doveo vratara Hajduka u svoje dvorište.

Zaključak na kraju teksta je da bi Letica bio odlična nadopuna Navasu i u budućnosti bi preuzeo mjesto prvog vratara dok bi Navas čak možda preselio na klupu i kao pomoćni trener, posebno jer visoko mišljenje o njemu ima i trener Zinedine Zidane i glavni igrači poput Sergija Ramosa i Cristiana Ronalda.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter