Maltežani potvrdili da se uzvratna utakmica s Hajdukom igra na Poljudu

Foto: Jamie Hare
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malteška Gzira s kojom se Hajduk susreće u prvom pretkolu Europske lige je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila da se uzvratni susret koji je na rasporedu u četvrtak 18. srpnja igra na stadionu Poljud.

To bi značilo da se ovogodišnji Ultra Europe Festival koji je na rasporedu od 12. do 14. srpnja i koji je proteklih godina stvarao organizacije probleme Hajduku definitivno neće održati na Poljudu.

Proteklih dana je neslužbeno najavljena selidba festivala na novu lokaciju – Park mladeži. Radi se o stadionu koji koristi RNK Split te atletski sportski klub ASK Split.


Recimo da je prethodno potvrđeno da će se prva utakmica između ova dva predstavnika na Malti odigrati u utorak 9. umjesto četvrtka 11. srpnja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter