Lovre Kalinić novi vratar Aston Ville

Grafika: Aston Villa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aston Villa je službeno potvrdila dolazak hrvatskog reprezentativnog vratara Lovre Kalinića iz belgijskog Genta. Prema neslužbenim informacijama član engleskog Championshipa je za 28-godišnjaka isplatio odštetu od 6 milijuna funti. Transfer će se službeno realizirati početkom prijelaznog roka, 1. siječnja 2019. godine, a Kalinić će potpisati ugovor do 2023. godine.

Kalinić je vratar Aston Ville trebao postati i prije tri godine, ali je tad prelazak iz Hajduka propao zbog nedobivanja radne dozvole.

Menadžer kluba Dean Smith je ovom prilikom izjavio:

“Oduševljeni smo što smo potpisali nekog s tolikim iskustvom i kvalitetama. Radi se o odličnom golmanu i radujemo se što će nam se priključiti u siječnju.”

Kalinić je član Genta bio od siječnja 2017. godine kada je prešao iz Hajduka te je dvije godine u nizu bio proglašen za najboljeg vratara lige. Za reprezentaciju Hrvatske je upisao 16 nastupa te je bio član momčadi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kad su Vatreni osvojili srebrnu medalju.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter