Lokomotiva također iskoristila mogućnost odgode utakmice

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je Hajduk zbog europskih obveza odgodio susret 5. kola protiv Rijeke i nakon što je klub s Rujevice iz istih razloga odgodio utakmicu 6. kola protiv Dinama, pravo na odgodu iskoristila je i Lokomotiva.

Izabranici Gorana Tomića tako neće sukladno rasporedu igrati utakmicu 6. kola u kojoj su 26. rujna trebali gostovati kod Slaven Belupa u Koprivnici.

Lokomotivi ta utakmica dolazi nakon susreta 3. kola kvalifikacija Europske lige u kojem 24. rujna gostuju kod Malmoa. Ukoliko bi prošli švedskog predstavnika već 1. listopada bi ih očekivao i dvoboj play-offa.

Sukladno promjenama pravila Prve HNL od ove sezone klub koji nastupa u europskom kupu ima mogućnost da 8 dana prije prvenstvene utakmice jednostrano odgoditi istu, a ona se potom odlukom povjerenika za natjecanje treba odigrati u prvom sljedećem slobodnom terminu. Pravo na odgodu klub ima samo jedan put, osim ako se plasira u grupnu fazu natjecanja kada dobiva još jednu mogućnost.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter