Lokomotiva s mnoštvom promjena započela novu sezonu

Foto: NK Lokomotiva
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što su tijekom proljeća izgubili poziciju koja vodi u kvalifikacije Europske lige u Lokomotivi su u pripreme za novu sezonu ušli s mnogobrojnim promjenama.

Trener Goran Tomić je na jučer održanom prvom treningu imao samo deset igrača koji su i prošle sezone nosili dres kluba s Kajzerice.

Ukupno je na prvom okupljanju bilo 28 nogometaša:

Vratari: Hendija, Tor, Bermanec
Obrambeni: Kolinger, Datković, Smoljo, Joković, Mersinaj, Majcenić, Karačić, Hujber, N. Burić, Rožman
Vezni: D. Halilović, Cokaj, Arežina, Knežević, Tolić, Karoglan, Majić (proba), Dobrić, Tolib
Napadači: Babić, Maružin, Vranjković, Vučićević, Tuci, Drožđek

Nedostajali su Kristijan Jakić i Đorđe Rakić koji se još nisu oporavili od ozljeda, Ivo Grbić i Luka Ivanušec koji su s mladom reprezentacijom na Europskom prvenstvu, Kastrati i Uzuni koji su zbog reprezentativnih obveza dobili dodatan odmor, a u narednim danima se očekuje dolazak Senegalca Pape Assana te Tunižanina Khalife. Dejan Radonjić bi pak prema pisanju Sportskih novosti karijeru trebao nastaviti u Poljskoj.

Nova lica su Dušan Joković (LASK), Vanja Vučićević (Samara), Filip Arežina (Mladost Doboj), Bruno Karoglan (HAŠK), Tolib (Indonezija), a na probi je Josip Majić iz Hrvatskog dragovoljca. Uz juniore Bermaneca, Tora, Dobrića i Tucija sa posudbe su se vratili Tolić, Majcenić, Vrannjković, Rožman, Smoljo, Halilović, Cokaj i Mersinaj.

Klub su napustili Ante Majstorović koji se vratio u Dinamo te je potom transferiran u Osijek te Jan Lecjaks i Neven Đurasek koji su također ponovno u Maksimiru. U svlačionici više ne stanuje ni Mario Burić kao ni Frano Mlinar koji je otišao u Inter-Zaprešić.

Lokomotiva će glavni dio priprema posredstvom agencije PR Sport drugu godinu u nizu odraditi u Nizozemskoj. Prethodno će u petak 21. lipnja gostovati kod Karlovca, a u srijedu 26. lipnja u Domžalama. U Nizozemsku putuju 30. lipnja i tamo će igrati sa sljedećim suparnicima:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email