Lokalna ekipa osvojila TD Bjelovar, kreću turniri u Kutini i na Knežiji!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jučer je završio treći turnir u sklopu ovogodišnjeg izdanja Trofej Dinamo, u finalu između dvije domaće ekipe, Domorad je sa 7:3 svladao Koestlin i osvojio Trofej Dinamo Bjelovar!

Domorad je naslov osvojio suvereno, zabivši 33 pogotka u šest utakmica, a najistaknutiji pojedinac bio je Ante Pavličević koji je osvojio nagradu za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira s devet pogodaka, dok je najboljim golmanom proglašen Juraj Fanton iz Koestlina.

Treće mjesto osvojila je ekipa Dječji nogomet koja je ujedno vodeća u ukupnom poretku i vrlo je blizu plasmana na Šalatu.

Ovaj tjedan očekuju nas čak dva turnira u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. Turnir u Kutini igra se drugu godinu u nizu, a na njemu, osim seniora nastupaju žene. TD Kutina igra se od 26. do 29. lipnja, a održava se u sklopu kulturno-glazbene manifestacije Petrovo – slavlje kutinsko.

Trofej Dinamo Knežija igra se od 28. do 30. lipnja za zagrebačkom kvartu Knežiji i svojevrsni je nasljednik tradicionalnog Knežija Cupa, a igra se samo u seniorskoj kategoriji.

Nagradni fond za Kutinu je 15.000 kuna, a za Knežiju 13.000. Zainteresirane ekipe za turnire se mogu prijaviti na službenoj Internet ili Facebook stranici natjecanja.

Trofej Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email