Ljubav koja se odavno Rađa

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Za najvjernije navijače Hajduka došao je željno iščekivani dan – ovog utorka započele su rezervacije mjesta u parku Za sva vrimena do čijeg je službenog otvaranja ostalo još jako malo.

U početnoj fazi rezerviranja pravo prvenstva imaju svi oni navijači, kao i Torcidine podružnice i Društva prijatelja Hajduka, koji su uplatili potrebni iznos od 7.500 kuna što im jamči pločicu s njihovim imenom u Parku koji će, kad se uskoro otvori, (p)ostati puno više od samog parka.

U svega nekoliko sati od početka rezervacija već je više od 100 onih koji su odabrali svoje mjesto, a među njima je to učinio i Dino Rađa.

Proslavljeni hrvatski košarkaš veliki je navijač Hajduka, još otkako je na splitskim Gripama počeo krčiti put prema planetarnoj slavi redovito je pratio voljeni Klub, a uz njega je i danas. Čim je otvorena mogućnost odabira mjesta za ime požurio se smjestiti se uz Hajduk za sva vrimena.

Krepat moredu svi kralji i carevi, ma Ajduk će ostat – poručio je Rađa fotografiravši se ispred jednog od elemenata koji će zajednički tvoriti naziv “Hajduk”.

Rađa je široj javnosti dao do znanja da je veliki zagovaratelj ideje da navijači postanu vlasnici Hajduka,  još prije tri i pol godine, kada se priključio prvoj akciji otkupa dionica “Ili jesmo ili nismo”. Donirao je tada iznos za sebe i svoja tri sina kako bi imali svoje ime i prezime na sad već kultnom crnom dresu Hajduka.

Prvih pet dana mogućnost rezervacije imaju oni koji su uplatili puni iznos od 7500 kuna, a od srijede će to imati priliku učiniti oni koji uplaćuju 150 kuna mjesečno ili 1800 kuna godišnje. Svi ostali u svakom trenutku mogu uplatiti puni iznos ili povećati donacije na potrebni mjesečni iznos kako bi i oni među prvima mogli odabrati mjesto uz Hajduk za sva vrimena.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter