Lionel Messi se oprašta od reprezentacije?!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, po mnogima i najbolji u povijesti, nakon poraza Argentine od Čilea u finalu Copa Americe, izjavio je da više nema namjeru igrati za reprezentaciju.

Messi, koji s Argentinom nikada nije uspio osvojiti trofej, očito je bio devastiran novim porazom u finalu: “Nije mi suđeno. Napravio sam sve što sam mogao, dao sve od sebe, boli što s reprezentacijom nisi prvak.” Odluka 29-godišnjeg nogometnog genijalca šokirala je mnoge, no mnogi je također uzimaju s rezervom, s obzirom da su ipak izjave koje je dao odmah po završetku utakmice.

Vratar Sergio Romero nada se da Messi neće ostati pri svojoj odluci: ” Mislim da nije još pošteno razmislio o tome… Ne mogu zamisliti reprezentaciju Argentine bez njega.”

Messi je za Argentinu debitirao 2005. godine , upisao 113 nastupa, i igrao u četiri finala. Hoće li Lionel ostati pri ovoj nagloj odluci vrijeme će pokazati.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email