Lijepa priča na relaciji Zagreb – Split: Djevojci se vratio osmijeh na lice

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Od ponedjeljka pravo odabira mjesta u Parku Za sva vrimena imaju i svi oni donatori koji u svrhu otkupa dionica Hajduka uplaćuju minimalno 150 kuna mjesečno ili 1800 kuna godišnje. Uz više od 500 donatora koji su uplatili puni iznos njih još gotovo 1000 dobilo je pravo odabira mjesta u Parku, čija izgradnja je na samom kraju.

–       Iako navijači ne mogu doći osobno u Odjel za članstvo i odabrati mjesto nema nikakvih problema oko rezervacije te je do sada rezervirano oko 700 mjesta. Rezervacijsko sučelje radi bez problema. Uz to, naši djelatnici i volonteri na raspolaganju su za pomoć oko rezervacije kroz cijeli dan, a do sada su pomogli brojnim pomorcima, starijim osobama i svima koji nisu mogli rezervirati putem sučelja, rekao je Tomislav Mikulić.

Na prednjoj strani Parka ima tek 2500 mjesta, a ona se ovih dana užurbano biraju. Za sada se najviše donatora odlučilo za slova H i D koja će biti njihova za sva vrimena. Mjesto pločice za svakog donatora ima posebnu simboliku.

–       Najljepši primjer solidarnosti oko izbora pločice imali smo nakon potresa u Zagrebu. Naime, mlada donatorica iz Zagreba nije stigla rezervirati za nju posebno mjesto. Kada smo to doznali kontaktirali smo donatora koji je odabrao tu pločicu, a on je čim je čuo situaciju vrlo rado pločicu prepustio djevojci iz Zagreba i još jednom pokazao veličinu hajdučkog srca, ispričao je Mikulić.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter