Lecjaks potpisao za ciparskog prvoligaša

Grafika: Omonia FC
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Češki branič Jan Lecjaks novi je igrač Omonije iz Nikozije. Donedavni igrač Dinama s ciparskim je prvoligašem (vjerojatno kao slobodan igrač) potpisao ugovor na dvije godine.

Lecjaks je u redove Plavih stigao u srpnju 2017. godine iz šivacrskog Young Boysa za neslužbenu odštetu od 500 tisuća eura. U prvoj sezoni bio je standardan prvotimac te je upisao 28 nastupa u svim natjecanjima.

U prošloj je sezoni igrao u prvom kolu protiv Rudeša, a potom ga trener Bjelica otpisuje i prebacuje u drugu momčad. Ubrzo biva posuđen Lokomotivi za koju u prošloj sezoni upisuje ukupno 31 nastup i postiže dva pogotka.

Krajem srpnja Dinamo je, prema medijskim napisima, odlučio s njim raskinuti ugovor koji je bio važeći do sredine lipnja sljedeće godine (op.a. u Glasniku HNS-a raskid još uvijek nije objavljen).

Omonia je reguralni period prethodne sezone ciparske prve lige završila na 5. mjestu prvenstvene ljestvice, a u Ligi za prvaka na (posljednjem) šestom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter