Kutija će biti krcata – počinje drugi čin polufinala prvenstva

Foto: Futsal Dinamo (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U uzvratnoj utakmici polufinala prvenstva Hrvatske u futsalu, Futsal Dinamo u dvorani Kutija šibica večeras u 20 sati ugošćuje Novo Vrijeme Apfel, dok će se drugi dvoboj, između Vrgorca i Squarea (1-0) odigrati sutra u Vrgorcu.

>> Futsal Dinamo: Ne daju nam Cibonu, utakmica se prebacuje u Kutiju šibica!

Večerašnja utakmica trebala se igrati u KC Dražen Petrović, Dom sportova je zauzet i Draženov dom jedina je dvorana koja zadovoljava sve uvjete budući da se na utakmici očekivalo oko tri tisuće Dinamovih navijača. No, Ustanova za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu u srijedu je donijela odluku kako se utakmica zbog “tehničkih razloga i obaveza prema njihovim korisnicima” ne može odigrati u “Ciboni”, već je dvoboj prebačen u dosta manju Kutiju šibica.

To znači da će se večerašnja utakmica odigrati u ispunjenoj dvorani, ali i da će mnogi navijači Dinama ostati bez ulaznice za ovaj dvoboj.

Novo Vrijeme Apfel u prvoj utakmici slavilo je sa 7:1 i povelo 1-0 u seriji koja se igra dvije pobjede. Makarani pobjedom mogu izboriti finale, a Plavi idu po majstoricu koja bi se trebala igrati u utorak 14. svibnja.

U slučaju neriješenog rezultata nakon 40 minuta, igraju se produžeci. Ako niti nakon dodatnih 10 minuta neće biti pogodaka, raspucavat će se šesterci sve dok ne dobijem pobjednika ove utakmice.

Utakmica se prenosi na Areni Sport 1.

Polufinale prvenstva, 2. utakmice:

10.05. Futsal Dinamo – Novo Vrijeme Apfel (Kutija šibica, 20 sati)
11.05. Vrgorac – Square (Dom športova, 19 sati)

Futsal Dinamo

Pročitajte još:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email