Krovinović najbolji igrač Rio Avea u izboru navijača! (VIDEO)

Facebook/Rio Ave Futebol Clube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rio Ave-a. Naravno, riječ je o Filipu Krovinoviću, koji je u portugalskog prvoligaša stigao 2015. godine iz NK Zagreba. Krovinović je u ovoj sezoni postigao pet pogodaka i tri puta asistirao, no svojim odličnim predstavama u veznom redu postao je ključan igrač kluba koji je netom minulu sezonu završio na 7. mjestu Primeire.  

Osim što je svojim predstavama osvojio srca navijača kluba s kojim je nedavno produžio ugovor do 2020. godine, 21-godišnji Hrvat zaintrigirao je i velike igrače u Portugalu. Mediji navode da su Benfica i Sporting već poslali ponude na adresu kluba sa sjevera Portugala. Uz njih piše se i o pristigloj ponudi francuske  Nice, te je najizglednije da će Krovinović nakon ove sezone napraviti korak dalje u svojoj karijeri, a njegov klub najvjerojatnije biti pristojno obeštećen. https://www.youtube.com/watch?v=aly5lPJ4oeI]]>


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter