Krenula borba za prvi Dinamov online turnir

Foto: Futsal Dinamo (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Futsal Dinamo, jedini hrvatski sportski klub koji ima i svoju e-sport momčad, organizirao je prvi Dinamov online turnir u video igri FIFA 20 koji se igra od 20. do 23. ožujka. Na turniru sudjeluje 32 igrača, a polufinala, utakmica za treće mjesto i finale prenosit će se u izravnom prijenosu na YouTube kanalu Futsal Dinama.

„Kao jedini hrvatski sportski klub koji ima svoju e-sport momčad, pokrenuli smo ovaj online turnir kako bismo zabavili naše navijače u ovim teškim vremenima samoizolacije i kako bismo im malo odvratili misli od vijesti s kojima smo, nažalost, svi okruženi posljednjih tjedana“, rekli su nam iz Futsal Dinama.

Na turniru sudjeluje čak šest igrača e-momčadi Futsal Dinama, a iz kluba su izjavili kako im je namjera održavati online turnire u FIFA-i na tjednoj razini.


Futsal Dinamo pokrenuo je svoju e-sport momčad 6. studenog 2019. na članskom turniru u FIFA-i, prvi službeni nastup e-Dinamovi igrači imali su 12. studenog 2019. na stadionu Maksimir, a prvi trofej osvojio je Andrija Vrcan na turniru u Dubravi 19. listopada 2019.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter