Kreće akcija “Za Varteksov dom” (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na sutrašnjoj utakmici protiv NK Međimurec, posljednjoj ove sezone, NK Varteks započinje akciju “Za Varteksov dom”. Radi se o prvoj od akcija kojima će se prikupljati novčana sredstva za izgradnju Varteksovog doma. 

Cilj akcije “Za Varteksov dom” prikupljanje je novčanih sredstava za izgradnju i opremanje sustava kontejnerskih svlačionica koje će NK Varteks financirati putem leasing kuće. Ukupan trošak investicije iznosi 235.000,00 kn, dok je kroz ovu akciju cilj skupiti sredstva potrebna za uplatu 30% pologa, što iznosi 70.500,00 kn. Rok isporuke sustava kontejnerskih svlačionica je 45 dana od dana uplate 30% iznosa ukupne cijene – 70.500,00 kn koje se planira sakupiti donacijama navijača. Prema našem planu, u ljeto ove godine sustav kontejnerskih svlačionica bit će u potpunoj funkciji na terenima SC Hrašćice. Ovo je prvi korak u izgradnji Varteksovog kampa u koji će se izravno moći uključiti navijači. 

Od osnutka kluba najveći problem predstavlja nam infrastruktura. Svjesni uvjeta u kojima treniraju naša djeca (ali i seniorski pogon), odlučeno je da NK Varteks u suradnji s gradom kreće u izgradnju vlastitog trening kampa u Hrašćici. U narednom razdoblju tako će se izgraditi:
– svlačionice s tuševima za polaznike škole nogometa (najkasnije do osmog mjeseca ove godine);
– teren s umjetnom travom dimenzija 107×60 metara (ugovor s državom potpisan je s rokom izgradnje najkasnije do 31.12.2019 godine, tako da će se s izgradnjom krenuti najkasnije tijekom ljeta);
– navodnjavanje postojećeg travnatog terena;
– izgradnja rasvjete na oba terena (na postojećem i na novom terenu s umjetnom travom);
– izgradnja tribine na postojećem terenu.

Plan i detalji novog sportskog centra u Hrašćici već su objavljeni, te prezentirani ovog tjedna roditeljima polaznika škole nogometa.

Cilj kluba preseliti je u svoj dom početkom rujna, a ova akcija prva je u kojoj će navijači izravno svojim doprinosom i u skladu s mogućnostima “graditi” ovaj kamp, te tako pisati povijest. Akcija započinje na sutrašnjoj utakmici, a za minimalno uplaćeni iznos od 150,00 kn, svaki donator dobiti će majicu. Svi oni koji će sudjelovati u akciji ostat će upisati vječno kao oni koji su pomogli izgradnji ovog kampa (naravno moguća je i opcija anonimne uplate). Akcija “Za Varteksov dom” trajat će do sakupljanja potrebnog iznosa – 70.500,00 kn.

Osim donacije na sutrašnjoj utakmici, akciji se možete priključiti donacijama putem QR koda, uplatnica ili PayPal-a.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email