Ko nas, bre, zavadi

Screenshot: HNTV
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon jučerašnje utakmice u Kranjčevićevoj ulici svaki navijač Hajduka može osjećat dvije stvari: ponos radi prolaska u finale i ogorčenje.

Ogorčen može biti sudačkim dijeljenjem pravde u 10. minuti susreta prilikom starta stopera Lokomotive Majstorovića na napadaču Hajduka Saidu. Ogorčen može biti i novom sramotom oko ulaska na stadion.

Kako već mjesec i nešto sitno dana traje politika mrkve HNS-a prema Splitu podsjetit ćemo na neke izjave eminentnih imena krovnog saveza hrvatskog nogometa:

12. siječnja Ante Vučemilović-Šimunović, dopredsjednik HNS-a za prvahnl.hr:

„Poduzet ćemo sve za eliminaciju određenih animoziteta Sjevera i Juga, osiguravajući otvorenost komunikacije te plodonosnost misli i rješenja, svrsihodnost poteza.“

26. veljače Marijan Kustić, direktor HNS-a za natjecanje, razvoj i infrastrukturu za SN:

„Savez mora na sebe preuzeti dio krivnje za loš odnos s Hajdukom“

28. veljače Robert Markulin, dopredsjednik HNS-a za prvahnl.hr:

„Brine loša klima oko nogometa… premalo nas je da bismo se svađali“

I što bi nakon jučerašnje situacije u 10. minuti navijač Hajduka trebao misliti? Što bi navijač Hajduka trebao misliti nakon „crvenog kartona“ Borji Lopezu u derbiju? Nakon „jedanaesterca“ dosuđenog protiv Hajduka na istoj utakmici? Kako ostati priseban nakon takvih odluka, nakon ulaženja na stadion po dva i više sata, nakon zabranjivanja Hajdukovog navijačkog dresa na utakmicama? Doista se treba zapitati što je sljedeće? Hoće li nam zabraniti i učlanjivanje u Hajduk? Hoće li možda zabraniti samo ime Hajduk?

>> Sudačka analiza Dinamo – Hajduk (0:1): Litra Pejina za pobjedu – Hajduka

>> Kome smeta Hajdukov navijački dres?

Zbilja se treba zapitati misle li u HNS-u da su navijači Hajduka zlatne ribice ili budale koje sve zaboravljaju. Zar doista postoji stav da će utakmica sa Španjolskom ili Engleskom na Poljudu riješiti sve probleme? Kao ko nas, bre, zavadi pa nastavljamo po starom? Kad i gdje se točno povela rasprava oko Hajdukove analize upravljanja hrvatskim nogometom? Mislite li da ovakvim stvarima vraćate povjerenje navijača Hajduka? To su, kao, iskrene namjere normalizacije odnosa?

>> Hajduk predstavio analizu upravljanja hrvatskim nogometom (VIDEO)

Domagoj Mikulić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter