Kmečanje urodilo plodom: Grad Zagreb ubacuje novih 7 milijuna kuna u Maksimir

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Grad Zagreb danas je objavio poziv za nadmetanje zainteresiranih za rekonstrukciju atletske staze Maksimirskog stadiona. Natječaj je otvoren do sredine lipnja, a procijenjena vrijednost posla je 7 milijuna kuna.

Radovi podrazumijevaju mjerenje, te demontažu postojeće staze i pripadajućih atletskih dodataka, te montaža novih slojeva, drenaže i svega što spada pod atletski dio stadiona. Tako je nakon koordinirane akcije koja traje posljednjih tjedana pod nazivom “sagradimo stadione” tj. “uložimo još milijune kuna poreznih obveznika u Maksimir” prvi val investicije već krenuo. Uskoro očekujemo i više detalja o izgradnju jedinstvenog u svijetu nacionalnog kampa koji se ne nalazi u prirodi, već usred glavnog grada.

Nakon više od 500 milijuna već uloženih u jedan od najružnijih stadiona ovog dijela Europe, kriza u nedavno blokiranom Dinamu kao da je ubrzala i potaknula da se što prije novi milijuni poreznih obveznika ulupaju u stadion okupiranog kluba. Odgovor na pitanje za koga se renovira atletska staza s obzirom da je zadnja njezina namjena bila za Vojne igre u ljeto 1999. godine, strah nas je i postaviti?!

>> Megalomanska potreba za nepotrebnim

MP


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter